Thèmes : BOVINS

BOVINS

Lo masuc crompat en 1900

André PRAT, GRAISSAC

BOVINS
FUMIER - CHAUX

La fumada

Lucien GASQ, ALPUECH, CURIÈRES

BOVINS
DOMESTICITÉ

Lo pastre

Lucien GASQ, ALPUECH, CURIÈRES

BOVINS

Les badinhons e la burrada

André VALADIER, LA TERRISSE

BOVINS

Las vacas

Marcel BESOMBES, CASTELNAU-DE-MANDAILLES, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

BOVINS

La montada de las vacas

Michel BESSIÈRES, CONDOM-D'AUBRAC

BOVINS

Las decoracions de las vacas

Simone FERRIÉ, PRADES-D'AUBRAC, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

BOVINS
DOMESTICITÉ

Los montanhièrs

Pierre REMIZE, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

BOVINS
MÉTIERS

La cava e la cabanada

Raymonde RAMON, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

BOVINS

Lo fromatge de man

Lucienne BERNARD, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

BOVINS

La presura

Pierre NIEL, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

BOVINS
EQUIDÉS
EXPLOITATIONS AGRICOLES
OVINS
PORCINS
VIGNE

Cent ectaras

André (Henri) MALAVAL, VIALA-DU-TARN

BOVINS
EXPLOITATIONS AGRICOLES
FRUITS
VIGNE

La borieta

Roland THOMAS, LA SALVETAT-PEYRALÈS

BOVINS
EXPLOITATIONS AGRICOLES
FRUITS
PORCINS

Una quinzenada d'ectaras

Damien REYNES, LESCURE-JAOUL

BATI
BOVINS
FUMIER - CHAUX
TRANSPORTS

Anar quèrre la cauç ambe de buòus

Pierre FRAYSSE, QUINS, SÉBAZAC-CONCOURÈS